Zapasy robi każdy, w szczególności posiadacze dużych rodzin. Warto przy planowaniu kuchni wyznaczyć miejsce do przechowywania produktów.
Spiżarnię możemy zaplanować w oddzielnym pomieszczeniu (najlepiej bez okna), bul w wysokiej zabudowie wkomponowanej w meble kuchenne.
Transitional Kitchen by East Anglia Kitchen & Bath Designers Moylans Design Limited
Wysokie szuflady to idealne miejsce na suche produkty - makarony, kasze, ryż. Dodatkowe półki na drzwiach są przejrzyste i wygodne.
Spiżarnię możemy zaplanować w oddzielnym pomieszczeniu (najlepiej bez okna), bul w wysokiej zabudowie wkomponowanej w meble kuchenne.
Transitional Kitchen by East Anglia Kitchen & Bath Designers Moylans Design Limited
Wysokie szuflady to idealne miejsce na suche produkty - makarony, kasze, ryż. Dodatkowe półki na drzwiach są przejrzyste i wygodne.
OdpowiedzUsuńRewelacyjny jest ten wpis
Taka spiżarnia to marzenie wielu gospodyń.
OdpowiedzUsuńPierwsza spiżarnia jest świetna. Przechowywanie w niej jest przyjemnością na pewno.
OdpowiedzUsuńwpsaniale napisane
OdpowiedzUsuńFunkcjonalnie, a jak to wygląda, 10/10
OdpowiedzUsuńRewelacyjne pomysły na organizację spiżarni
OdpowiedzUsuńPięknie to wygląda
OdpowiedzUsuń